Rólam

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.”

Henry Ford

A HRent Hungary víziója egy olyan csoport, amelynek tagjai projektekben működnek együtt az ügyfelek szolgálatában, hogy a magas minőséget, az ügyfélorientáltságot és a személyre/szervezetre szabottságot biztosítani tudjuk.

Szabóné Szopkó Beatrix
Szabóné Szopkó Beatrix

Mégis, a megálmodója és alapítója én vagyok, a nevem Szabóné Szopkó Beatrix.

18 éves korom óta dolgozom, a főiskolai nappali tanulmányaim mellett kezdtem egy call centerben. Előtte diákmunkákat végeztem. Fiatal koromban már arra vágytam, hogy dolgozhassak, mert szeretek dolgozni. A különböző méretű és profilú szervezeteknél eltöltött éveim széleskörű tapasztalatokkal és változatos szemléletmóddal ruházott fel. Nem volt olyan szervezet, ahol nem lett volna egy nagyobb változás, átalakulás az ott létem alatt. Jól alkalmazkodom a folyamatosan változó környezetre és igényekre, ami mellett fontos kiemelnem, hogy ezen változásban segítem a kollégákat, az üzletfeleimet is.

Mindig is emberekkel foglalkoztam, de kezdetben a sales irányából történt mindez. 5+ éve folytam át a HR irányvonalára a tréneri és tanácsadói minőséggel együtt. Ma már semmi pénzért nem cserélnék. A HR területén belül is a legtöbbször a HR kialakítása, stratégiája, a toborzás/kiválasztás, az elköteleződés növelése, a munkáltatói márka építése voltak a feladataim, de nem került el a visszajelző kultúra kialakítása, vagy a kompetencia mátrix létrehozása sem.

HResként célom, hogy megláttassam a HR szervezeten belüli hatását. Trénerként pedig az a célom, hogy minél több embernek legyen lehetősége részt venni a tapasztalati tanuláson alapuló tréningjeimen – és legyen meg az az 1 mondat/gondolat, amit elvisz magával, mint résztvevő.